ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ερυθρόλευκο” εξπρές για ομίλους!

Συνεχίζει τις νίκες του αλλά, πολύ περισσότερο τις πειστικές εμφανίσεις του ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας, σημειώνοντας ακόμη μία με 2-0 επί της Άλκμααρ.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το εμφατικό 6-0 επί της βελγικής Μάλιν, οι πρωταθλητές Ελλάδος, “φιλοδώρησαν” με δύο τέρματα και την ολλανδική Άλκμααρ με τους Βαντίζ Οτζίτζα – Οφοέ και Μεντί Καρσελά να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη.

Ο Βέλγος χαφ μάλιστα πήρε… το όπλο του και έκανε άψογα την δουλειά με την οποία κερδίζει το ψωμί του. Κοινώς να δημιουργεί, και να σερβίρει στο πιάτο έτοιμα τα γκολ! Το έκανε δύο φορές και έτσι προήλθαν τα δύο τέρματα με σκόρερ τον Μπεν, που επίσης άρεσε πολύ.

Το πρώτο γκολ προήλθε, όπως γράψαμε από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Οτζίτζα – Οφοέ και ο Μοχάμεντ Μπεν με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βέλγος είχε… κέφια και δοκίμασε μία κατά μέτωπον επίθεση προς την εστία των Ολλανδών με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να κερδίσει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε και πάλι ο Μπεν για να διαμορφώσει το τελικό 2-0, “ξορκίζοντας” την ατυχία που είχε με τις χαμένες ευκαιρίες στα προηγούμενα φιλικά.

Ολυμπιακός (Μπεσνίκ Χάσι): Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63’ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63’ Ρομαό), Ρέτσος (37’ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63’ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63’ Φορτούνης), Μάρτινς (46’ Οφόε, 77’ Σιώπης), Ανδρούτσος (63’ Ταχτσίδης), Σεμπά (63’ Μάριν), Ελιουνούσι (46’ Καρσελά, 77’ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button