Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβάλλει τον νόμο του στον Ναό! (Videos)

Δύο νίκες στην πύρινη έδρα του έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός σε επαναληπτικούς αγώνες  προκριματικής φάσης του Champions League μετά από θριάμβους στο «άντρο» των αντιπάλων του.

 

Με σύμμαχο την παράδοση, αλλά και την ξεκάθαρη ανωτερότητά του θα κληθεί να υπερασπιστεί ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη το θριαμβευτικό 1-3 του πρώτου αγώνα στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν και να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση στα πλέι – οφ του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την ψυχολογία στα ύψη από το εμφαντικό τους πέρασμα από την πρωτεύουσα της Σερβίας, φιλοξενούν το συγκρότημα του Μίροσλαβ Τζούκιτς έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να ζευγαρώσουν τις νίκες του μπροστά στο ένθερμο κοινό τους και να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην διαφαινόμενη πρόκρισή τους

Μάλιστα, σε αυτό το εγχείρημα οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι θα έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Αυτή, η οποία ιστορικά θέλει τον Ολυμπιακό να προκρίνεται πάντα με δύο νίκες στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από θριάμβους στο άντρο» τον αντιπάλων του στους πρώτους αγώνες!

Για όσους δεν θυμούνται, σε άλλες δύο περιπτώσεις στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2009-10 ο Θρύλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα του μετά από δικά του «διπλά» στις έδρες των αντιπάλων του

Η αρχή έγινε στις 5 Αυγούστου του 2009, όταν ο Θρύλος στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League μετά το 0-2 στη Μπρατισλάβα (σ.σ. με τα τέρματα των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Λεονάρντο), επικράτησε άνετα με 2-0 στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης»  χάρη σε τέρματα των Έντσο Μαρέσκα (27’) και Λουϊς Ντιόγκο (53’) και προκρίθηκε με δύο νίκες.

Στην φάση των πλέι-οφ της ίσιας σεζόν ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Σέριφ Τίρασπολ. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε άνετα 0-2 στην έδρα της πρωταθλήτρια Μολδαβίας, χάρη στα τέρματα των Ντουντού Σεαρένσε και Κώστα Μήτρογλου , βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκριση, η οποία επισφραγίστηκε στην ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» με νίκη 1-0 χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 82′.

Ας θυμηθούμε και τις δύο νίκες στον Ναό επί των Σλοβαν Μπρατισλάβας και Σέριφ Τίρασπολ στα παρακάτω videos

https://youtu.be/dGziUg9tv_w

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button