ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επανήλθε στις νίκες ο Θρύλος

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Φοίβο Συκεών με 34-19 επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Την δεύτερη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας εξαιρετικά, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου, ώστε να συντρίψουν με 34-19 τον Φοίβο Συκεών στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση με τη διαφορά των γκολ να μεγαλώνει όσο κυλούσε το παιχνίδι και μάλιστα να φτάνει σε διψήφιο αριθμό λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και προσφέροντας θεαματικές φάσεις. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε και την καλύτερη πρόβα τζενεράλε ενόψει ενός ακόμα ντέρμπι, αυτού της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ εκτός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη της αναμέτρησης αποχώρησε τραυματίας ο Ασβεστάς και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ – Φοίβος Συκεών 34-19

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 7-2, 9-5, 14-7, 16-8, 18-10 (ημίχ.), 22-12, 25-13, 27-15, 30-15, 31-16, 34-19.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 4, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 4, Στούμπης 3, Ασβεστάς, Α. Παπαδόπουλος, Κανδύλας 1, Σανίκης, Αλβανός 5, Παπαδιονυσίου 4, Φάμπατς 2, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος 1, Χάλαρης 1

Φοίβος Συκεών (Δημήτρης Πελεκίδης): Χατζηγιαννίδης, Πίτσιος 1, Μέτσης 1, Χρ. Παπαδόπουλος 3, Π. Παπαδόπουλος, Λόια, Δεληζάνος 1, Μπόσκος 1, Χατζής, Μαρκάτος, Μιχαηλίδης, Μανωλούδης 1, Πατσιάς 3, Παπαγεωργίου, Τσαμεσίδης 7, Χατζηβακαλέλης 1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button