ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εξυπνη” κίνηση με Πρτσιτς

Είχαμε γράψει το Σάββατο, ότι ο Φρανσουα Μοδέστο “χτενίζει” τη Γαλλία για να  βρει παίκτες που θα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό. Το σκάουτινγκ δεν σταματάει ποτέ και και στο πλαίσιο αυτό έγκειται και ο Βόσνιος της Ρέν, Σαντζίν Πρτσιτς.

Ο 24 χρονος που πέρα από τις Βοσνιακές του ρίζες ,έχει και Γαλλικό διαβατήριο είναι μία από τις “εξυπνες” μεταγραφές που λέμε ότι αξίζει να κοιτάνε οι Ελληνικοί σύλλογοι. 24 ετών, με εμπειρία απο το Σαμπιονα και σε μία ομάδα η οποία φέτος βγήκε Ευρώπη.

19 συμμετοχές ,1 γκολ και μία ασίστ είχε φέτος στο Σαμπιονά ο Πρτσιτς που ανήκει στη  Ρεν από το 14 ,έχει παίξει δανεικός σε Τορίνο και Περούτζια . Και αν αναρωτιέστε για τις μόλις 18 συμμετοχές, ας όψεται ένα τραμυματισμός στον αστράγαλο που τον άφησε  δύο μήνες έξω.

Εξαιρετικός παίκτης και στην επιλογή ενός εκ των δύο αμυντικών χαφ σε 4-2-3-1 και παίκτης box 2 box  .  Η Βαλένθια κινήθηκε γρήγορα  για να τον αποκτήσει ταξίδεψε μάλιστα και στην Ισπανία, αφού είναι ελεύθερος,   περνώντας απο ιατρικές εξετάσεις ,αλλά Καρεμπέ και Μοδέστο  κινήθηκαν γρήγορα και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης είναι κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button