ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και μένουμε ενωμένοι!»

Το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και της απαιτητικής συνέχειας, έδωσε ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

Επανεκκίνηση αναζητά ο Ολυμπιακός, που διανύει μία πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τρέχουν και φέρνουν τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της Δευτέρας σ’ ένα ντέρμπι πολύ υψηλών απαιτήσεων, απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ

Οι Πειραιώτες οφείλουν να εμφανίσουν σοβαρή εικόνα και να περάσουν από την έδρα του αντιπάλου τους λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσουν την Φενέρμπαχτσε σ’ ένα επίσης ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου σ’ αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό διάστημα που βιώνει η ομάδα, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της

Αναλυτικότερα:

«Την ώρα που γράφω αυτό το blog κοιτάω έξω από το παράθυρό μου και συνειδητοποιώ ένα πράγμα: Τα αυτοκίνητα κινούνται, οι άνθρωποι είναι στο πάρκο, ο ωκεανός έχει κύματα, τα πλοία ταξιδεύουν , ο ήλιος είναι ψηλά και σε μερικές ώρες θα δύσει… Και όλα αυτά τα λέω γιατί μπορεί να είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να προχωρά. Οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε κάθε μέρα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Κάναμε κάποια πολύ άσχημα παιχνίδια. Ναι χάσαμε, αλλά τίποτα δεν χάθηκε. Και αυτό που εννοώ είναι πως είμαστε ακόμη σε θέση να κατακτήσουμε τους όλους στόχους μας, παρά τις ήττες σε αυτές τις αναμετρήσεις. Οπότε θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όπως είμαστε όλον αυτόν τον καιρό. Να δουλέψουμε πάνω στα προβλήματά μας, να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις, να κερδίζουμε και να χάνουμε μαζί, να παραμείνουμε ενωμένοι και να κρατήσουμε ‘δεμένη’ την οικογένεια.

Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να βγούμε μπροστά και να παλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε η ομάδα που θέλουμε και μπορούμε. Μετά από αυτό το ματς έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όπου επίσης θα πρέπει να παίξουμε σκληρά.

Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Έχουμε ανάγκη να συνεχίζουν να μας υποστηρίξουν, παρότι ξέρουμε πως τους έχουμε στενοχωρήσει. Όλα όσα συμβαίνουν μας δείχνουν πως δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και να πιστεύουμε σε εμάς. Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Μπορεί πνευματικά να είμαστε χαμηλά αυτό το διάστημα, αλλά η ενέργειά μας είναι ψηλά.

Είμαστε ο Ολυμπιακός. Θα το ξεπεράσουμε, όπως ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν πριν από αυτό. Συνεχίζουμε, λοιπόν, βασιζόμενοι στο τρίπτυχο: Δουλεύουμε σκληρά, παίζουμε σκληρά και μένουμε ενωμένοι.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button