ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Είμαι ευχαριστημένος, πάμε να δώσουμε το 100% και στην Ευρώπη”

Ευχαριστημένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και την νίκη κόντρα στην Βουλιαγμένη εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ενώ μίλησε και για την κλήρωση της Ευρωλίγκα, παραδεχόμενος πως είναι βατή σχετικά, αλλά πως θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα μετά το πρώτο οκτάλεπτο, όπου δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ το οποίο δεν είναι σύνηθες για εμάς αλλά μετά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση του χρόνου καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των κοριτσιών, πάλεψαν πολύ, κολύμπησαν πολύ και η εμφάνιση είναι πολύ ενθαρρυντική και στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Για την κλήρωση και τους αγώνες της Ευρώπης:

«Η κλήρωση είναι σχετικά βατή. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Υπάρχει μια ομάδα η Πάντοβα, με την οποία παίζουμε κάθε χρόνο που είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα, υπάρχει η Ουραλότσκα που είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα κέρδισε την Κίρισι την προηγούμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημά της, έχασε στο γκολ από την Ούπιστεστ στον όμιλο. Νομίζω ότι είναι πονηρά παιχνίδια, αν είμαστε εμείς όπως πρέπει όχι μόνο θα περάσουμε αλλά θα είμαστε και πρώτοι. Αν νομίζουμε ότι μπορούμε και χωρίς να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Φαντάζομαι ότι έχουμε την ωριμότητα και την ποιότητα να πάμε στα παιχνίδια και να είμαστε σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην κινδυνέψουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button