ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Είθε οι καλύτερες μέρες του 17 να είναι οι χειρότερες του 18!

Πρόκειται για μία ευχή που εκ των πραγμάτων, αν κάποιος την δει θα χρειαστεί να το σκεφτεί δεύτερη φορά! “Τι μου ευχήθηκε τώρα αυτός” θα πει. Στην πραγματικότητα μόνο κακό δεν είναι, αναλόγως πως το βλέπει κανείς! Και αν σε στείλει κάποιος να… προβείς σε γεννετήσια πράξη, μπορεί να ακουστεί κάπως, αλλά μετά το ξανασκέφτεσαι και ή λες “ευχαριστώ πολύ” ή την κλασσική σχολιαροατάκα “μόνο μαζί σου”!

Τι θέλει να πει ο “ποιητής”. Οι καλύτερες ημέρες του 2017 για τον Ολυμπιακό περιλάμβαναν τα πάντα! Και πρωταθλήματα, και Κύπελλα σε όλα τα αθλήματα και ισχυρές παρουσίες του συλλόγου σε τελικούς Ευρώπης. Πράγμα που λίγοι το έχουν καταφέρει στον κόσμο. Έχουμε ξαναγράψει πως δεν θα βρει κανείς αθλητικό σύλλογο με τέτοια παρουσία εντός και εκτός συνόρων. Και μιλάμε για σύλλογους παγκόσμιους, όπου όμως σε επίπεδα πχ μπάσκετ (βλέπε Μπάγερν), ή σε επίπεδο Μπαρτσελόνα (βόλεϊ), ή σε επίπεδο Γιουβεντους (πόλο) ή δεν τους ξέρει η μάνα τους, ή απλά υπάρχουν για το φαίνεσθαι. Και τα πιο λαοφιλή σωματεία χωλαίνουν σε αυτά τα θέματα. Κι όμως. Ο Δαφνοστεφανωμένος ταξιδεύει παντού. Από Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι Ευρωλίγκα, Eurocup, Τσάλεντζ Καπ, LEN Champions Cup κλπ κλπ και φτάνει από Αγγλίες μέχρι στα… βάθη της Σιβηρίας. Και ναι έχει φτάσει και εκεί και έχει περάσει για όσους το θυμούνται, πανηγυρικά.

Ποιος δεν θα ήθελε λοιπόν αυτές οι καλύτερες μέρες του 2017 να είναι… οι χειρότερες μέρες του 2018! Στην χειρότερη θα ξαναδούμε τα περσινά; Άρα στην καλύτερη τι θα δούμε; Αυτά που δεν είδαμε. Νταμπλ στην μπάλα, ένα νταμπλ και γιατί όχι ένα τρεμπλ στο μπάσκετ. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει την συνέπειά της και για μία ακόμα φορά τρελαίνει κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάσει! Τα ευρωπαϊκά που πέρσι ο Ολυμπιακός “λύγισε” και δεν τα κατέκτησε στο βόλεϊ, τα ευρωπαϊκά στο πόλο γυναικών που του το “έκλεψαν” με το “έτσι θέλω”; Το πρωτάθλημα στο νεοσύστατο τμήμα χάντμπολ, γιατί όχι και το νταμπλ; Μπάσκετ γυναικών, καλή ώρα, να η ευκαιρία σήμερα για το κάτι παραπάνω που δεν έγινε πέρσι. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Να λοιπόν ευχές που θέλουμε να ακούμε για τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό. Ο κόσμος το θέλει και ο Θρύλος τα μπορεί. Δεν μιλάμε για στόχους ανέφικτους στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά για στόχους που μπορεί να τους πετύχει κι αυτό χάρη στην οργάνωση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα. Κι όλα, κακά τα ψέματα, ξεκινούν από την οικονομική ευρωστία. Σε μπάλα, σε μπάσκετ, σε Ερασιτέχνη και στην απίστευτα στιβαρή πλάτη που βάζει πάντα ο απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού. Με άλλα λόγια, ο Θρύλος για όλους, κι όλοι για τον Θρύλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button