ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά για το 2-0 στον Λαιμό!

team7

Την δεύτερη νίκη που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου θα επιδιώξει το απόγευμα του Σαββάτου (14/5 -19:00, NS1)) ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη στη σειρά των τελικών που θα τον φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση του 30ού Πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη το Σάββατο (14/5) στις 19:00 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (Novasports1&Νovasports1HD).

H ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου μετά την άνετη νίκη με 11-3 στο Παπαστράτειο, θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες κόντρα στον ΝΟΒ, λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί στον Πειραιά στην Έγκερ (την προσεχή Τετάρτη, 18/5) για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να προηγηθούν με 2-0 στην σειρά των τελικών για να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα στο 3ο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Μαΐου στο «Π. Καπαγέρωφ». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button