ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Δηλώσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δηλώσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ρίχνεται την Παρασκευή το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ο.Α.Κ.Α.. Ο Θρύλος διεκδικεί το 58ο πρωτάθλημα και 22ο διαδοχικό λαμβάνοντας μέρος στη διοργάνωση με 40 αθλητές-τριες.

Διαβάστε τι δήλωσαν στο osfp. ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος και οι πρωταθλητές μας Στέφανος Δημητριάδης και Μαρία Λιώση.

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού είναι έτοιμο να διεκδικήσει το 58ο πρωτάθλημα. Μετέχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη αποστολή και στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού και θέλουμε να κλείσουμε τη φετινή σεζόν προσθέτοντας έναν ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου, στο καμάρι του Πειραιά».

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, Στέφανος Δημητριάδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι έτοιμος για μια ακόμα φορά να συμμετάσχω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θεωρώ πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση  και ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που πλησιάζει σε ένα μήνα. Καταρχάς θέλω σε ατομικό επίπεδο να κάνω χρόνους κοντά στα ατομικά μου ρεκόρ και να δώσω και φέτος όσου περισσότερους βαθμούς μπορώ στον Ολυμπιακό.  Τα παιδιά θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, όπως κάθε χρόνο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα είναι αρκετά πλήρης, οπότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα και θα διεκδικήσουμε μια ακόμα φορά, το πρωτάθλημα την Κυριακή. Όσο πιο πολύς κόσμος μπορεί να έρθει να δει το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει μαζί μας είναι ευπρόσδεκτος και μακάρι να μπορέσουμε να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ».

H κολυμβήτρια του Ολυμπιακού Μαρία Λιώση δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διοίκηση και οι προπονητές είναι δίπλα μας όπως κάθε φορά. Είμαστε μια ομάδα, όλοι για έναν και ένας για όλους.  Διεκδικούμε άλλο ένα πρωτάθλημα και θέλουμε πολύ να το κατακτήσουμε. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα και σε ατομικό επίπεδο και συνολικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button