ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεχθήκαμε εύκολους πόντους»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα με 73-58 αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Ολυμπιακός στη σειρά των φετινών τελικών, με την ήττα του στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηαίκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στα σημεία που έκριναν τον τρίτο τελικό

«Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια τόσο τα δικά μου όσο και του Ολυμπιακού στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, για την απώλεια του κυρίου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο καλά από εμάς. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα και δεν ήταν αρκετά για να μπούμε στο παιχνίδι. Στην αρχή ο Παναθηναϊκός είχε ενθουσιασμό. Σιγά σιγά το ισορροπήσαμε αυτό, αλλά κάποια ολιγωρία στη δεύτερη περίοδο με αρκετά χαμένα εύκολα καλάθια, μας αδυνάτισαν και την άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους.

Ο Παναθηναϊκός στις αρχές της τρίτης και τέταρτης ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός και πήρε μεγάλες διαφορές. Στο τέλος, πήγαμε να κάνουμε κάτι στα τελευταία 5-6 λεπτά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Έγινε το 2-1 και αν δείτε την στατιστική, χάσαμε σε όλες τις περιόδους. Γυρίζουμε στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, για να προσθέσει, αναφερόμενος στο ροτέισον:

«Υπολογίζω και δοκιμάζω όλους τους παίκτες. Όποιος είναι στην καλύτερη μέρα θα παίζει περισσότερο. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Περιμένω από όλους τους παίκτες να είναι πνευματικά έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button