ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δερβίσης: «Καταλυτική η παρουσία των οπαδών μας» (video)

 

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού για δυναμική παρουσία στην αναμέτρηση με την Μλάντοστ απηύθυνε ο Γιώργος Δερβίσης

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το Κολυμβητήριο Πειραιά στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μλάντοστ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, απηύθυνε ο άσος των Πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην επίσημη εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., που προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Ο διεθνής πολίστας αναφέρθηκε επίσης στον πρόσφατο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τη Φερεντσβάρος υπογραμμίζοντας πως το τρόπαιο κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη…» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Να προσθέσουμε πως στη διάρκεια της σημερινής (3/12) εκπομπής, παρουσία του υπεύθυνου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μανώλη Τσιρογιάννη, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για μία υποτροφία ρομποτικής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, σε έναν αθλητή των ακαδημιών του συλλόγου.

Αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για την τελικό του Σούπερ Καπ: «Μας έχει στεναχωρήσει η απώλεια του Σούπερ Καπ, πόσο μάλλον με τον τρόπο που κρίθηκε, κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και στην «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι. Το θέλαμε πολύ και αυτό το τρόπαιο για να πετύχουμε το απόλυτο και με λίγα λόγια, όταν χάνεις ένα τελικό σε πονάει. Από την άλλη, αν ήταν αγώνας του ομίλου και χάναμε τους τρεις βαθμούς αυτή την περίοδο, θα στοίχιζε σίγουρα περισσότερο. Το σίγουρο και αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κορεσμός στη ομάδα και θέλουμε όλους τους τίτλους».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Όπως δείξαμε και στο Σούπερ Καπ, αλλά και στο παιχνίδι με τη Σπαντάου, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε το ρυθμό μας και θα πρέπει την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τη Μλάντοστ, να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να νικήσουμε και να προσθέσουμε ακόμη 3, σημαντικούς, βαθμούς στη συγκομιδή μας. Γνωρίζουμε τη δυναμική της κροατικής ομάδας, που είναι πρωτοπόρος στην Αδριατική Λίγκα, αλλά και εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι αυτονόητο πως η παρουσία των φιλάθλων μας θα’ ναι καταλυτική στο παιχνίδι με τη Μλάντοστ. Μας δίνουν δύναμη και πάντα αποτελούν σημείο αναφοράς και συζήτησης από τους αντιπάλους μας. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μας και αυτό επιθυμούμε και για την εφετινή περίοδο. Τους χρειαζόμαστε και το θετικό αποτέλεσμα θα τους δώσει μεγάλη χαρά και εμάς ώθηση για τη συνέχεια».

Για το πρόβλημα στο ξεκίνημα της χρονιάς με το κλειστό κολυμβητήριο: «Δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες, αλλά η έδρα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι και της προετοιμασίας και των κρίσιμων αγώνων. Είδατε, πως αφού ήταν κλειστό λόγω εργασιών το Παπαστράτειο, επιλέξαμε να δώσουμε τα δύο πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μακριά από τον Πειραιά, με συνέπεια να γνωρίσουμε μία ήττα και να φέρουμε μία ισοπαλία. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας, η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της και μαζί με τον κόσμο μας θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δοθείσης της ευκαιρίας να υπογραμμίσω πως Ολυμπιακός έχει ανάγκη το δικό του κολυμβητήριο. Όταν το αποκτήσει θα βγουν ακόμη περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες μας, όπως εγώ, που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Για το εάν έχουν υπάρξει, εφέτος, αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού: «Έχουμε προσθέσει στοιχεία σε σχέση με πέρυσι σε θέματα τακτικής. Ο τρόπος παιχνιδιού μας, πάντως, παραμένει ο ίδιος. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε ομαδικά, με καλή άμυνα. Από την αμυντική λειτουργία παίρνουμε ώθηση για να πετυχαίνουμε τέρματα στην επίθεση και να φτάνουμε στις νίκες. Το στυλ παιχνιδιού μας είναι σημείο αναφοράς γενικά από τον κόσμο του πόλο και στέκονται σε αυτό πολλοί προπονητές. Γενικά δεν φοβόμαστε κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μας. Θέλω να προσθέσω ότι το μεγάλο μας ατού είναι το εκπληκτικό κλίμα που έχουμε στην ομάδα, το οποίο ξεκινά από τον προπονητή μας, τον κ. Βλάχο».

Για την παρουσία των φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς με τη Χίο: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την ομάδα μας, τον ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας, εντός και εκτός έδρας. Στη Χίο πρόσφατα δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, μας υποστήριξαν για ακόμα μια φορά. Μοναδική στιγμή ήταν και η υποδοχή στο Καραϊσκάκη, και αυτό που έγινε μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να συμβεί, να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και να τον υποδεχτούν 3000 φίλαθλοι στην επιστροφή του. Είναι το όνειρο κάθε Ολυμπιακού να ζήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα και να τον αποθεώνουν».

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button