ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν σταματούν να ανανεώνουν!

13439188_859221964210823_7428551850716277568_n

Ουρές από οπαδούς του Ολυμπιακού σχηματίστηκαν από νωρίς , ώστε να ανανεώσουν τη μόνιμη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έπεται συνέχεια…

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ανεξάντλητη κι ατελείωτη είναι η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρεθούν και την νέα σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας!

Τη στιγμή που μας χωρίζει σχεδόν ένα 24ωρο από την λήξη της προσθεσμία ςπου αφορά τις ανανέωσεις καρτών διαρκείας, οι φανς των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζουν να δείχνουν τρομερή διάθεης να παρατείνουν τη μόνιμη θέση τους στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της λατρεμένης τους ομάδας για πολλές νίκες, νέα ρεκόρ, κατακτήσεςι τίτλων, αλλά κι ευρωπαϊκής διάκρισης!

Σήμερα Δευτέρα, προτελευταία ημέρα που έχουν δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας, είναι πολύ έντονη η κινητοποίηση του κόσμου.

Από τις 10.00 που άνοιξε τις πύλες της η αίθουσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ουρές κόσμου σχηματίστηκαν ώστε να ανανεώσει το διαρκείας του.

Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι προχθέ Σάββατο τουλάχιστον 8.000 περυσινοί κάτοχποι είχνα σπε΄’υσει να ανανεώσουν και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς προς υψηλότερο νούμερο λαβαίνοντας κανείς υπόψιν την αυξημένη σημερινή κίνηση.

Εξάλλου, δεν είναι μόνο όσοι πάνε στο Καραϊσκάκη αλλά και εκείνοι που τηλεφωνούν (στο τηλέφωνο 210 48 00 920 και ώρες 10.00 με 17.00) για να ανανεώσουν αλλά και όσοι επιλέγουν το διαδίκτυο μπαίνοντας στο www.olympiacos.org.

Αύριο Τρίτη (18.00) τελειώνει η διορία ανανέωσης για τους παλιούς κατόχους και κατά πως φαίνεται όσοι δεν βρήκαν ευκαιρία νωρίτερα να ανανεώσουν το διαρκείας τους σπεύδουν να το κάνουν σήμερα.

Από Πέμπτη θα μπορούν να αγοράζουν το διαρκείας τους και νέοι κάτοχοι διαρκείας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button