ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς εσένα»

Το δικό της μήνυμα στήριξης προς τον Διοικητικό Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε η Σχολή του Σικάγο.

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει η συμπαράσταση που επιδεικνύουν όλες οι Σχολές του Ολυμπιακού ανά την υφήλιο προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τώρα ήταν η σειρά της Σχολής του Ολυμπιακού, που εδρεύει στο Σικάγο να στηρίξει τον ηγέτη του Θρύλου στον πόλεμο που δέχεται όλα τα τελευταία χρόνια.

Η Σχολή της «Πόλης των Ανέμων» έστειλε ανοικτή επιστολή προς τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, με τους ανθρώπους της να τον ευχαριστούν για τα όσα πολλά τους έχει προσφέρει.

Αναλυτικά η επιστολή της Σχολής Σικάγο του Ολυμπιακού:

«Αγαπητέ Πρόεδρε

Είμαι σίγουρος ότι λαμβάνετε αμέτρητες τηλεφωνικές κλήσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και επιστολές από ανθρώπους που έχουν επωφεληθεί από την απίστευτη δουλειά που κάνατε για λογαριασμό όλων των φίλων του Ολυμπιακού από τότε που πήρατε το τιμόνι του συλλόγου.

Το να γίνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, πριν από επτά χρόνια, ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Μεγάλωσα στην Ελλάδα και είμαι ένας φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού όλη μου τη ζωή –κουβαλώντας αυτή την αγάπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το όνειρό μου ήταν πάντα να συνδέομαι με τον Ολυμπιακό, ενώ ταυτόχρονα να παρέχω στην νεολαία αυτής της χώρας, την αγάπη που έχω από την εμπειρία μου παίζοντας ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μας δώσατε την ευκαιρία πριν από 7 χρόνια (Σεπτέμβριος 2011) όταν εσείς και ο πλησιέστερος σας συνεργάτης κος Παύλου αποφασίσατε να διευρύνετε το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του συλλόγου σας εκτός της Ελλάδας, σε μια χώρα που δεν είναι γνωστή για τις ρίζες της στο ποδόσφαιρο (εργαζόμαστε σε αυτό!).

Πιστέψατε σε δύο ανθρώπους (τη σύζυγό μου και εμένα) που δεν γνωρίζατε, αλλά μοιραστήκατε το όραμά σας μαζί μας που επιτρέπειστους νέους ποδοσφαιριστές εδώ στο Σικάγο να βιώσουν αυτό που πάντα ονειρεύονταν – να παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα να αναπτύσσονται και ως παίκτες και ως υπεύθυνοι πολίτες για την κοινότητά τους. Οι ενέργειες και οι αξίες που μοιραστήκατε μαζί μας, αντήχησαν τόσο βαθιά, ώστε η σχολή ποδοσφαίρου μας να δημιουργήσει την αποστολή του βασισμένη στο:

ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Συνειδητοποιώ ότι αυτό που μόλις είπα μπορεί να ακουστεί σαν κλισέ σε μερικούς. Αλλά, δεν είναι κλισέ για μας. Είναι ένα στοιχειώδες και ζωτικό στοιχείο για το πώς λειτουργεί η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σικάγο.

Συμβάλατε στο να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των νέων ποδοσφαιριστών και αυτό να αποτελέσει μια κληρονομιά στην οποία και θα μπορούν να ανατρέχουν. Η υπόσχεσή μας προς εσάς είναι ότι θα συνεχίσουμε να φορούμε τη φανέλα του Ολυμπιακού με υπερηφάνεια, να πετάμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού τόσο στο Σικάγο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ότι θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να εμπνέουμε τους νέους ποδοσφαιριστές, που ενστερνίζονται τις αξίες και την αποστολή μας. Βασιστείτε σε εμάς για να διατηρήσετε τη φλόγα που μεταδώσατε – αφού εσείς είστε εκείνοι που μας το κάνατε δυνατό.

Μας δώσατε ένα τόσο μεγάλο παράδειγμα τιμής μέσα στη πολυπλοκότητα, ένα παράδειγμα αξιοπρέπειας μέσα σε αντιθέσεις, μία θετική στάση απέναντι σε όλη την αρνητικότητα που πηγάζει από τη ζωή υπηρετώντας το κοινό συμφέρον.

Όλα αυτά είναι ένας τρόπος για να σας προσφέρουμε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ!

Όχι μόνο το δικό μου, αλλά ευχαριστίες από όλο το προσωπικό του Ολυμπιακού, τους προπονητές και τις ποδοσφαιρικές οικογένειες, στους οποίους έχετε κάνει την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο να μεγαλώνει στο Σικάγο!

Δεν θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε χωρίς εσένα!

Γιάννης και Άντζελα Κοσμάς

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σικάγο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button