Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δίκαιη η νίκη μας»

bento

Στην ξεκάθαρη ανωτερότητα του Ολυμπιακού εστίασε ο Πάουλο Μπέντο την καθαρή νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου.

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου (0-2) η οποία έφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρουσιάστηκε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του εκμεταλλεύθηκαν τις στημένες φάσεις κι έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο:

«Αρχικά, στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις μας, κάτι που αποτελεί και ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα, καθώς έχουμε δουλέψει σε αυτό το τομέα και καταφέραμε να το κάνουμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι από το α’ μέρος, καθώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα από αυτά που θα θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στο δεύτερο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να έχουμε ισορροπία. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή τη νίκη σε ένα δύσκολο αντίπαλο και δύσκολη έδρα, καθώς παρά το γεγονός  πως δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button