ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκριν όπως Χάντερ και Χάκετ! (Videos)

k

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά παίκτης, που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα προερχόμενος από τη Σιένα της σεζόν 2013-14!

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τρέλανε την μπασκετική Υφήλιο ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Έρικ Γκριν! Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την καίρια κίνηση, φέρνοντας στο Λιμάνι των τίτλων τον 25χρονο Αμερικανό άσο με θητεία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ως παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς για ένα φεγγάρι της περιόδου 2014-15!

Μία κίνηση, η οποία έρχεται να εκτοξεύσει αγωνισιτκά τον Θρύλο και να προσδώσει τεράστια ποιότητα στην περιφερειακή του γρμαμή. Μ’ έναν παίκτη, ο οποίος έρχεται να παλισιώσει ιδναικά τον Βασίλη Σπανούλη και να αποτελεσει μαζί με τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων» ένα ακαταμάχητο δίδυμο!

Ξέχωρα όμως, από τη σπουδαιότητα της τεράστιας αυτής μεταγραφής, η ένταξη του Έρικ Γκριν έχει μία σπουδαίο σημειολογική αξία!

Τί ακριβώς εννοούμε; Για όσους δεν θυμούνται, ο Γκριν στην προγηούμενη θητεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, συνυπήρξε με τους Οθέλο Χάντερ και Ντάνιελ Χάκετ στη Σιένα την σεζόν  2013-14. Και κατά διαβολική σύμπτωση, όλοι τους στη συνε΄χεια πήραν μεταγραφή στον Θρύλο!

Μάλιστα, ο Γκριν στο παιχνίδι του ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει δύσκολα με 78-73 ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Σιένα πετυχαίνοντας 28 πόντους!

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος με τα ερυθρόλευκα πανηγύρισε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, ενώ τον Ιούλιο του 2015 ήταν η σειρά του Ντάνιελ Χάκετ να πάρει μεταγραφή στον Θρύλο (σ.σ. με ενδιάμεσο σταθμό την Αρμάνι Μιλάνο).

Θυμηθείτε στα παρακάτω videos το προ τριετίας ματς Ολυμπιακού – Σιένα, αλλά και τις καλύτερες στιγμές των Οθέλο Χάντερ και Ντάνιελ Χάκετ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

https://youtu.be/jDIiP3zIE00

https://youtu.be/Z8pnM–2bxw

https://youtu.be/VTGXmaBlFCQ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button