ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκος: «Είναι μια τεράστια μάχη»

Στις πτυχές που θα κρίνουν την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

 

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα ζήσουν για πρώτη φορά στην καριέρας τους την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να λειτουργήσουν σωστά σε όλες τις λεπτομέρειες, οι οποίες συνήθως καθορίζουν τον τελικό νικητή:

«Σίγουρα θα είναι μία καυτή ατμόσφαιρα με πολύ φασαρία, είναι μία τεράστια μάχη από μόνη της. Έχω κάποια εμπειρία λόγω τέτοιων αγώνων στη Σερβία. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά όλα τα μικρά πράγματα όπως τα ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις, να προστατέψουμε την μπάλα και να αποφύγουμε τα λάθη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι θα κληθεί να μαρκάρει κάποια στιγμή και τον Καλάθη, ανέφερε: «Κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα έχει σπουδαίους γκαρντ, ο Καλάθης είναι ένας από αυτούς. Πάντα μου αρέσει να έχω τέτοιους αντιπάλους και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Θα είναι μία πρόκληση για μένα».

Σε ό,τι αφορά την προσαρμογή του, εξήγησε: «Όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και καλύτερα. Το ήξερα πως θα μου έπαιρνε λίγο χρόνο όμως τώρα νιώθω όλο και πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι εβδομάδα με την εβδομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button