ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γι’ αυτούς τους λόγους ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!

Το σάρωμα των τίτλων, αλλά και η υγεία που αποπνέει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.

 

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τις αλλεπάλληλες κατακτήσεις τροπαίων και παράλληλα να αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης και γενικότερης λειτουργίας

Το βράδυ της Τρίτης ήταν η σειρά της ομάδας Πόλο Γυναικών να γράψει ιστορία και να μπει στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων τμημάτων στο άθλημα που εκπροσωπεί.

Τα χρυσά κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν την κατάκτηση του «παρθενικού» και ιστορικού νταμπλ, το οποίο σηματοδότησε το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

Κατόρθωμα, το οποίο δεν συναντάμε από καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του γυναικείου πόλο και συνιστά ακόμη ένα ρεκόρ στα τόσα, όπου έχει να επιδείξει ο Αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού!

Ειλικρινά, είναι μοναδικές οι στιγμές που βιώνουμε όλοι όσοι αγαπούμε παθολογικά αυτή την ομάδα!

Μοναδικό που κάθε βδομάδα ένα τμήμα του Ερασιτέχνη σηκώνει τουλάχιστον μία Κούπα. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο που να το κάνει αυτό και να επιβεβαιώνει την κυριαρχία του! Παντού! Κάθε χρόνο!

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών τρεις Κούπες Πρωταθλήματος πήραν τον συνηθισμένο τους δρόμο για το λιμανι των τίτλων και μάλιστα με «σκούπα»! Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη με το βόλεϊ Ανδρών να πανηγυρίσει την επιστροφή του στον θρόνο του αυτοκράτορα μετά από διάστημα τριών ετών, 3-0 νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο δεύτερο αήττητο πρωτάθλημα της ιστορίας του τμήματος!

Ακολούθησε το μπάσκετ γυναικών την προηγούμενη Κυριακή με την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού αήττητου τναμπλ, χάρη στο … σκούπισμα επί του Φάρου Κερατσινίου, για να πάρουν σειρά οι κοριτσάρες του Χάρη Παυλίδη. Επίσης με … σκούπα απέναντι στην Βουλιαγμένη, Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών μεταξύ των δύο ομάδων

Όσο για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη θα μας … πιάσει ίλιγγος.
Το βόλεϊ Γυναικών πανηγύρισε το τρεμπλ, αποτελώντας την πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο (σ.σ. όπως φυσικά και αήττητο νταμπλ) , το πόλο Ανδρών πάει … τρένο για το νταμπλ (σ.σ. θα είναι το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα), ενώ βάζει πλώρη για την επιστροφή του στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο. Όσο για το χάντμπολ. Στην πρώτη του κιόλα σεζόν έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και ρίχνεται στην μάχη των τελικών κόντρα στην ΑΕΚ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Γι’ αυτούς τους λόγους επιβάλλεται ΟΛΟΙ ΜΑΣ να γίνουμε μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Δεν είναι τίποτα στήριξη 10 ευρώ μπροστά σε αυτό που ζούμε και του τόνους υπερηφάνειας που προσφέρει απλόχερα ο Ερασιτέχνης, με τις κατακτήσεις συνεχόμενων τροπαίων, αλλά και με την υγεία που αποπνέει.

Σε αντίθεση με άλλους συλλόγους που θέλουν να αποκαλούνται … μεγάλοι, αλλά το μόνο που καταφέρνουν, είναι να βυθίζονται! Σε όλα τα επίπεδα!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button