ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βρυχάται» για τον τίτλο ο Θρύλος!

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για αντίδραση που θα φέρει «διπλό» πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη του καθοριστικού τρίτου τελικού του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, OTE Sport4).

Με την πίστη και με «ιερό» πάθος για νίκη, που θα τον φέρει ξανά σε θέση υπεροχής για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός φωνάζει πανέτοιμος για τον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00, OTESport4)

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πεισμώσει μετά το 1-1 του ΣΕΦ και θέλουν όσο τίποτε άλλο να … επανορθώσουν και να αποκαταστήσουν την τάξη στη σειρά των τελικών μ’ ένα δεύτερο «break » στο ΟΑΚΑ!
Κάτι, το οποίο εφόσον συμβεί, θα τους φέρει ένα μόλις βήμα πριν από την επιστροφή τους στη κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Κόντρα σε όλους και στο σάπιο … σύστημα που τους κυνηγάει δεκαετίες τώρα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δνε αντιμετωπίζε άλλα προβλήματα πέραν των δεδομένωων αποσυιω΄ν των τραυματιών Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί

Η ομάδα θα πάει δίχως τους διοικητικούς ηγέτες της για ακόμα ένα παιχνίδι και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι έτοιμοι να παλέψουν κόντρα σε όλους και σε όλα για να φέρουν τη νίκη και το πλεονέκτημα ξανά στον Πειραιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button