ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Βλάχος και Ζαραβίνας στην “μεγάλη μου αγάπη”

Ο Θοδωρής Βλάχος και ο Γιώργος Ζαραβίνας φιλοξενήθηκαν σήμερα (6/11) στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Ο τεχνικός της ομάδας πόλο ανδρών μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Δυναμό Μόσχας για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ για την έως τώρα πορεία των ερυθρόλευκων οι οποίοι φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Handball Premier.

Όπως κάθε εβδομάδα, η «Μεγάλη μου αγάπη» μετέδωσε τα ρεπορτάζ όλων των ομάδων του Ολυμπιακού ΣΦΠ καθώς και νέα από τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής τους.

Αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις….

Θοδωρής Βλάχος: «Με τον κόσμο μας μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

Για το πρώτο εντός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Δυναμό Μόσχας είναι το πρώτο από τα πολλά δυνατά ματς που θα παίξουμε εφέτος στον Πειραιά, καθώς ο όμιλός μας έχει πολλές καλές ομάδες. Η Δυναμό Μόσχας προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί της Γιούγκ Ντουμπρόβνικ την οποία κέρδισε μέσα στη Ρωσία. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία. Θέλουμε να  δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να στείλουμε ξανά το μήνυμα, πως στον Πειραιά μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για τη δυναμικότητα της Δυναμό Μόσχας: «Η αντίπαλός μας διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ. Με τα χρώματα της αγωνίζεται σχεδόν η μισή εθνική Ρωσίας, που όπως είδαμε στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση ξαναβρίσκει το δρόμο της. Μπορώ να πω ότι οι Ρώσοι ξανάρχονται στο άθλημά μας. Επίσης η Δυναμό έχει τρείς πάρα πολύ καλούς ξένους (Πιγέτλοβιτς, Σούμποτιτς, Ράντζεν) που της δίνουν μία έξτρα δυναμική».

Για τον τραυματία Κωνσταντίνο Γενηδουνιά: «Ο Γενηδουνιάς σήμερα (Δευτέρα) θα κάνει ακόμη μια εξέταση. Αν υπάρξει βελτίωση θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. Αν δεν είναι καλύτερα τότε δεν θα ρισκάρουμε καθώς θα εγκυμονεί ο κίνδυνος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερες ημέρες».

Για την παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο Πειραιά: «Ανυπομονούμε να παίξουμε σε ακόμη ένα παιχνίδι σε γεμάτο κολυμβητήριο.  Είναι αυτό που επιθυμεί ο κάθε αθλητής, ακόμα και εμείς οι προπονητές. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, δυναμικά ώστε να δώσουμε το στίγμα μας, για το ποιος είναι ο Ολυμπιακός και πως είναι να παίζεις μέσα στον Πειραιά. Να ξέρουν όλοι οι αντίπαλοί μας πως όποτε έρχονται εδώ θα αντιμετωπίζουν μία καυτή ατμόσφαιρα, η οποία σε  συνδυασμό με την δική μας καλή απόδοση  δεν θα τους αφήνουν περιθώρια για θετικό αποτέλεσμα».

Γιώργος Ζαραβίνας: «Να ξέρουν οι φίλαθλοί μας πως θα καταθέτουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο»

Για τα 40 χρόνια του Χάντμπολ στην Ελλάδα: «Και να το σχεδιάζαμε σαν άθλημα να συμπέσουν τα 40 χρόνια του με την παρουσία του Ολυμπιακού δεν θα τα καταφέρναμε. Η παρουσία του Ολυμπιακού αναβαθμίζει το άθλημά μας».

Για τους πρώτους μήνες της ομάδας: «Νιώθω πραγματικά την ανάγκη να πω ότι η Διοίκηση και γενικά όλοι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό φρόντισαν από την πρώτη ημέρα υλοποιούνται τα ζητήματα πολύ γρήγορα. Ολοι στο κλειστό του Ρέντη μας αγκάλιασαν, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας απρόσκοπτα. Θέλω και μέσω της εκπομπής  να τους ευχαριστήσω πολύ».

Για την έως τώρα αγωνιστική πορεία: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, βάσει της κλήρωσης και του προγράμματος τα δύσκολα ήρθαν με το ξεκίνημα έχοντας μάλιστα τα ντέρμπι εκτός έδρας.  Αντιλαμβάνεστε, πως η πρόκληση ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς έπρεπε να  φανούμε αντάξιοι για το μέγεθος του Ολυμπιακού και να μπορέσουμε προετοιμαστούμε γρήγορα.  Δόξα τω Θεώ βρισκόμαστε σε στην ευχάριστη θέση  να πούμε ότι έχουμε κερδίσει χρόνο για να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

Για το γεγονός πως η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας: «Η σεζόν έχει πάρα πολύ δρόμο και δεν θέλουμε να «πετάξουμε» ό,τι κερδίσαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια  με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ. Θέλουμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλος και να μπορέσουμε από κει ψηλά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και να γίνουμε πολύ καλύτεροι».

Για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Διόμηδη: «Έχουμε εμβόλιμα το κύπελλο και μετά πηγαίνουμε σε μια έδρα στην οποία δεν ξεχνάμε πως δεν μπόρεσε να περάσει από εκεί την 1η αγωνιστική η ΑΕΚ. Πρόκειται για μια ομάδα που δύσκολα χάνει στο γήπεδο της. Ειδικά τα τελευταία χρόνια οι ήττες που έχει κάνει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από κει και πέρα θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και  από τη στιγμή που μπήκε στον χάντμπολ ο Ολυμπιακός όλες ενισχύθηκαν πολύ. Οι αγωνιστικές διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Αυτό που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και θα μας δώσει ώθηση είναι ο κόσμος μας. Ολα τα παιδιά περιμένουν να το ζήσουν στα ντέρμπι στο Ρέντη».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Το μήνυμα για τον κόσμο είναι ξεκάθαρο και από μένα και από όλα τα παιδιά. Ξέρουμε που έχουμε έρθει και δεν μπορούμε από το να συμβαδίσουμε με τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού,  που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα πρέπει να μεταδώσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος δίνουμε και τη ψυχή μας μέσα στο  γήπεδο. Αυτό θα πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό μας».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (11:00 – 12:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button