ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτές οι εικόνες δεν κάνουν καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τον αποτροπιασμό του για τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα, εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Διεθνώς ρεζίλι γίναμε για ακόμη μία φορά ως χώρα στα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Deportes Cope Mallorca» εξέφρασε τον εύλογο προβληματισμό του για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και καταστρέφουν την γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Κάνιο»:

Για τα γεγονότα της Τούμπας:
«Υπάρχουν αρκετά περιστατικά στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες προηγούμενες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε το τι θα γίνει. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως αυτές οι εικόνες ή όλο αυτό δεν κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο: »Υπάρχει μία σύγχυση και ένας προβληματισμός. Φαντάζομαι πως θα γίνει συνάντηση με την FIFA και μέχρι τότε δεν έχουμε πρωτάθλημα. Βέβαια η εικόνα που είδαμε στην Τούμπα και όσα γίνονται δεν είναι καλά ούτε για το ποδόσφαιρο εδώ ούτε για την Ομοσπονδία.»

Για τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε στην Κρήτη και κερδίσαμε. Μετά είδαμε ότι έγινε και σίγουρα μας επηρέασε ως εικόνα.»

Για τον ίδιο ως τεχνικό: «Ειλικρινά δεν είμαι καλός τεχνικός. Τώρα βλέπω πως το να είμαι προπονητής είναι κάτι πολύ περίπλοκο. Το να είσαι παίκτης είναι το καλύτερο. Εάν είσαι προπονητής έχεις εκτός από την προπόνηση και πολλά άλλα που πρέπει να κάνεις. Μου αρέσει πολύ όμως αυτή η νέα εμπειρία στον Ολυμπιακό.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button