ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Ασταμάτητη η Εθνική 14-4

 

Με εμφατικό τρόπο η «ερυθρόλευκη» Εθνική ομάδα πόλο διέσυρε την Ιαπωνία με 14-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο.

 

Σε περίπατο μετέτρεψε η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών την αναμέτρησή της με την Ιαπωνία, θριαμβεύοντας με το εντυπωσιακό 14-4 και προκρίθηκε πανεύκολα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πλέον θα ριχτεί στην μάχη της πρόκρισης για τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου το απόγευμα της Τρίτης (25/7) με αντίπαλο το πανίσχυρο Μαυροβούνιο.

Εφόσον, όμως,  πιάσει απόδοση ανάλογη με την αποψινή αναμέτρηση, έχει όλα τα φόντα να προκριθεί και να μπει στον «χορό» διεκδίκησης των μεταλλίων!

Η Εθνική, η οποία ουσιαστικά απαρτίζεται από παίκτες του Ολυμπιακού μπήκε φουριόζα στο ματς και από τα πρώτα λεπτά μπήκε με διάθεση να πιάσει τον αντίπαλο από τον .. λαιμό

Με πολλή πίεση ψηλά,με άμυνα «γρανίτη», αλλά και με πολύ σωστές επιλογές στην επίθεση, το συγκρότημα του Θόδωρου Βλάχου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του

Ο Γιάννης  Φουντούλης έκανε το 3-1, ο Αντάτσι μείωσε ξανά με παίκτη παραπάνω στο 6ο λεπτό και έκτοτε η Εθνική ομάδα ξέφυγε στο σκορ.

Ένα επί μέρους 7-0 που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του 2ου οκταλέπτου, έδωσε τη δυνατότητα στην «γαλανόλευκη» να προηγηθεί με το απίστευτο 10-2, δίνοντας ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-0, 2-2, 2-0.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button