ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ

1491785

Ο κλασικός Ελληνας “ξαναχτύπησε”.  Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ατρόμητο με 3-1  και ξαφνικά επήλθε η καταστροφή. Προφανώς αν κέρδιζε με 0-4 και κάτι δε πήγαινε καλά με την Χάποελ τότε πάλι θα έφταιγαν ο Μαρινάκης, ο Βίκτορ οι παίκτες που δεν ήρθαν και άλλα.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Ετσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα. Να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος η με ότι μας συμφέρει .Για αυτό έχουμε φτάσει σαν κράτος σε αυτά τα χάλια. Κρίσεις από το Facebook, προπονητές της εξέδρας και άλλα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ,η ομάδα ήταν καλή στο Α μέρος ,αλλά στο δεύτερο και απέναντι σε ένα διαφορετικό Ατρόμητο με τον Δέλλα να αλλάζει όλη την 11άδα ,φάνηκαν προβλήματα. Και αυτά ήταν ιδιαίτερα από την πλευρά του Φιγκέιρας. Και εγώ προσωπικά θέλω η ομάδα να αποκτήσει ένα “Μέλμπεργκ” να κατευθύνει την άμυνα και ένα σκόρερ που θα  “μυρίζει” το γκολ. Τον τελευταίο τον είχαμε αλλά δεν έκανε του Σίλβα. Για τον Φινμπόγκασον μιλάω.

Η ομάδα έχει λοιπόν κενά, αλλά δεν είναι του πεταματού όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν. Και μην ξεχνάμε ότι σε 6 μέρες δίνει Ευρωπαικό ματς και είναι λογικό οι παίκτες να μην  τα δίνουν και όλα στο 100% φοβούμενοι τραυματισμούς.  Από την άλλη βέβαια ,το να προσπαθούμε να κάνουμε τον Φορτούνη αριστερό winger δεν είναι και το καλύτερο, αλλα θεωρώ ότι “ψάχνεται” ακόμα ο Ισπανός.

Θα συμφωνήσω με την άποψη, ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται μεταγραφές από το πάνω ράφι για να αποκλείσει την Χάποελ. Αυτό δεν σημαίνει όμως,ταυτόχρονα,  ότι οι Ισραηλινοί πρέπει να υποτιμηθούν .Πρέπει να επικρατήσει σοβαρότητα και καθαρό μυαλό για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να περάσει τους Ισραηλινούς. Και να θυμίζω εδώ ότι ομάδες απο την  εν λόγω χώρα έχουν κάνει ουκ ολίγες ζημιές στην ομάδα(Μακάμπι Χάιφα,Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button