ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχηγός σε όλα του ο Ρομαό!

Ο Τογκολέζος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού απέδειξε απέναντι στην Παρτιζάν ότι είναι παίκτης γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια.

 

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να διαθέτει στο αξιοζήλευτο ρόστερ του αρκετούς «πολυθεσίτες» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παράλληλα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να κάνουν τη διαφορά σε παιχνίδια μείζωνος σημασίας.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει χωρίς υπερβολή ο Αλεξί Ρομαό.

Ο έμπειρος Τογκολέζος, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο «εργαλείο» για τον προπονητή του Μπέσνικ Χάσι.

Οι «ειδικές καταστάσεις» που επικρατούσαν στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου απέναντι στην Παρτιζάν στο αμυντικό σκέλος του Ολυμπιακού, κυρίως λόγω της λειψανδρίας που είχε διαπιστωθεί, ώθησε την τεχνική ηγεσία στην απόφαση να εμπιστευθεί τον πρώην παίκτη της Μαρσέιγ στο κέντρο της οπισθοφυλακής, έχοντας παρτενέρ του, τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο Τογκολέζος, ο οποίος πήρε και το περιβραχιόνιο, αποδείχθηκε ότι είναι παίκτης γεννημένος για πολύ σημαντικά παιχνίδια! Απροσπέλαστος, πολύ συγκεντρωμένος, κατεύθυνε μαεστρικά τους συμπαίκτες του και με την πληθωρική του παρουσία δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους – με ελάχιστες εξαιρέσεις – να γίνουν απειλητικοί για τον Στέφανο Καπίνο.

Ηγέτης με τα όλα του ο Αλεξί Ρομαό, αποδεικνύει ότι μπορεί να προσφέρει με την ίδια συνέπεια τόσο στην νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου, όσο κι αυτή του στόπερ.

Πολύ σημαντική δουλειά για τον φετινό Ολυμπιακό ο ποιοτικός Ρομαό, ο οποίος από το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου άρχισε να αναδεικνύει πτυχές της ποιότητάς του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button