Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόλυτος ο Θρύλος με Ερυθρό Αστέρα (Videos)

Πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομάδα του Βελιγραδίου.

 

Με σύμμαχο την ποιότητά του, αλλά και την εξαιρετική του παράδοση, θα παλέψει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με φόντο την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών στην Ευρωλίγκα..

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο Βελιγράδι γο βράδυ της Παρασκευής (26/1 – 20:00) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κα προσβλέπουν στην 14η νίκη τους, που θα τους επιτρέψει να μείνουν στη πρώτη προνομιούχο τετράδα.

Οι Πειραιώτες που προέρχονται από την βαριά ήττα στην Μόσχα από την Κίμκι με 86-54 θέλουν να βγάλουν αντίδραση και παράλληλα να εκμεταλλευτούν την εκπληκτική παράδοση, που έχουν δημιουργήσει απέναντι στα αδέλφια μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις πέντε φορές, που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός μετράει ισάριθμες νίκες και είναι στο χέρι των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου να διευρύνουν απόψε το νικηφόρο τους σερί

Το 2014 οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν στις 7 Νοεμβρίου με 62-57 στο Βελιγράδι και 64-59 στις 12 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, στις 20 Δεκεμβρίου του 2016 επανέλαβαν την ίδια επιτυχία με 73-65.

Στο αντίστοιχο περυσινό ματς, που είχε διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου του 2017 πέρασαν πολύ δύσκολα με 66-64 από το Βελιγράδι χάρη σε καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή της αναμέτρησης, ενώ στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ επιβλήθηκαν με το εμφατικό 85-59.

Ας θυμηθούμε και τις πέντε νίκες του Θρύλου στα παρακάτω videos

https://youtu.be/ka_xpQszdws

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button