ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποχαιρέτησε Ίβκοβιτς ο Βατούτιν

pappoys1

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τον Σερβο πολυνίκη κόουτς ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Συγκλόνισε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη η είδοση, που αφορούσε την απόσυρση του τεράστιου Ντούσαν Ίβκοβιτς από τη προπονητική δράση.

Για την απόσυρση του επί μία σπαστή πενταετία (1996-1999 και 2010-2012) προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς από την ενεργό δράση τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αποχαιρέτησε με δημόσιο μήνυμά του το Σέρβο τεχνικό, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από τους πάγκος σε ηλικία 72 ετών.

Κάτι, το οποίο αποκάλυψε με μήνυμά του ο πασίγνωστος Σέρβος ατζέντης του «Ντούντα», Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την εκτίμησή μου ως προπονητή κι ως άνθρωπο. Η απόφαση σου να σταματήσεις μου φέρνει στο μυαλό σπουδαίες αναμνήσεις και συναισθήματα. Όλοι στην ΤΣΣΚΑ δεν θα ξεχάσουμε τη συνεισφορά και την επιρροή σου στο να γίνουμε υπερδύναμη. Για εμάς δεν είσαι απλά κόουτς, αλλά δάσκαλος, μέντορας, φίλος.

Θα μπορούσα εύκολα να αναφερθώ στους τίτλους, τα προπονητικά χαρίσματα και το στιλ σου. Ένα επίτευγμά σου όμως, ίσως σημαντικότερο από τους τίτλους, είναι ότι πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως -παίκτες, προπονητές, μάνατζερ- νιώθουν υπερήφανοι για τα μαθήματα ζωής που τους έδωσες. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να ευχηθώ σε εσένα και την οικογένειά σου υγεία και ό,τι καλύτερο στην υπόλοιπη μπασκετική σου ζωή. Σε παρακαλώ, θέλω να ξέρεις πως θα είσαι πάντα καλοδεχούμενος στη Μόσχα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button