ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αξίζουμε την πρόκριση» (VIDEO)

Σίγουρος ότι  ο Ολυμπιακός αλλά και η Μπέτις είναι οι ομάδες που πρέπει να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League  φάνηκε ο  Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» και οι Ανδαλουσιάνοι έχουν παίξει το ωραιότερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στον όμιλο και κατέληξε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κυνηγάει την πρόκριση μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε απλά καλά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο από την ισοπαλία ακόμα και τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Συμφωνείτε;

Έτσι είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας. Δεν κρυβόμαστε ποτέ. Παίζουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για να κερδίσουμε και πάντα παίζουμε επιθετικά και προσπαθούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έτσι κάναμε και σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Διεκδικήσαμε όλες μας τις πιθανότητες. Υπήρχαν πάρα πολλά λεπτά μέσα στον αγώνα, πολλές στιγμές μέσα στον αγώνα που είχαμε επιβάλλει εμείς τον έλεγχό μας, είχαμε επιβάλλει τον ρυθμό μας.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες του Μπουχαλάκη και του Φορτούνη, παρόλο που αποκρούσαμε ένα πέναλτι. Αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, κυνηγήσαμε τη νίκη διεκδικήσαμε τις πιθανότητές μας για ένα γκολ. Αντιμετωπίσαμε όπως είπαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε.

Το μόνο που μένει είναι να συγχαρούμε την ομάδα μας και είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου, για τους παίκτες μου, για τον τρόπο που δουλεύουν και για τον τρόπο που συμπεριφέρονται μέσα σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Τα δώσαμε όλα.

Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και αυτό που μένει τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τι μένει να κάνουμε πάντα με την ίδια φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Το μέγεθος του Ολυμπιακού, η ποιότητά του, το ρόστερ που διαθέτει, ο κόσμος στο πλευρό του, το γεμάτο Καραϊσκάκη μπορούν να φέρουν την απαιτούμενη νίκη με τη Μίλαν την τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε την πρόκριση;

Πραγματικά και μιλάω ειλικρινά μπορούμε να το καταφέρουμε και πως η Ρεάλ Μπέτις και εμείς είμαστε οι ομάδες που αξίζουν να περάσουν σε αυτόν τον όμιλο γιατί έχουμε παρουσιάσει το ωραιότερο ποδόσφαιρο, έχουμε κάνει τα ωραιότερα παιχνίδια και νομίζω ότι το δικαιούμαστε. Αυτό θα ήταν το δίκαιο. Μέσα στο γήπεδο μας είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο με την βοήθεια του κόσμου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button