ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοίγει η αυλαία στο League Cup

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο.  Οι ερυθρόλευκοι  ρίχνονται απόψε το βράδυ στη μάχη του League Cup «Νίκος Σαμαράς» αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά.

Oι πρωταθλητές  Ελλάδος θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση και να πάρουν χωρίς κανένα πρόβλημα της πρόκριση για τα τελικά και φυσικά να φέρουν και αυτή την κούπα στο Λιμάνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον Β΄ προκριματικό όμιλο και εκτός από την ομάδα των Βορείων Προαστείων θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Σύρου και τον Παμβοχαϊκό. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του για αυτό το παιχνίδι.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Β’ Ομίλου:

Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 19.30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 15.30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 14.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button