ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανεώνει με Σπανούλη, ακολουθούν οι δύο «Παπ»

Σήμερα Δευτέρα (2/7) θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού ων Ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον αρχηγό του Ολυμπιακού κι όλα δείχνουν ανανέωση για τα δύο επόμενα χρόνια.

Εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει ένα ιδιαίτερα «καυτό» ζήτημα του Ολυμπιακού εν όψει της νέας περιόδου.

Και δεν είναι άλλο από του αρχηγού! Ο Βασίλης Σπανούλης θα συναντηθεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο.

Ο 36χρονος άσος έχει αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του με τα «ερυθρόλευκα» και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

Την Τρίτη θα γίνουν οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου, που έχουν στα χέρια τους προτάσεις. Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει μιλήσει ήδη με τους τρεις αυτούς παίκτες εξηγώντας τους ότι τους θέλει στην ομάδα που θα χτίσει και αναλύοντας το ρόλο για τους οποίους προορίζει. Προτού κλείσουν τα τρία ζητήματα των ανανεώσεων δύσκολα θα υπάρξει κάποια προσθήκη, αφού από τις παραπάνω υποθέσεις εξαρτάται όλος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button