ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή θέσεων και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την Παρασκευή (14/7) θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση  όσοι φίλοι της ομάδας  ανανέωσαν τις κάρτες διαρκείας τους.

 

Την ευκαιρία να αλλάξουν θέση θα έχουν αύριο Παρασκευή (14/7) όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανανέωσαν τις κάρτες διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ενημέρωσε με σχετική της ανακοίνωση η επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ αύριο Παρασκευή θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τη θέση τους όσοι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας ανανέωσαν την κάρτα διαρκείας τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι αύριο Παρασκευή 14/7 (10:00 – 18:00) θα μπορούν να αλλάξουν θέση όσοι ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, ΜΟΝΟ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και με την προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).

Επίσης από Δευτέρα 17/7 και καθημερινά (10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις θύρες (Γήπεδο Καραϊσκάκη – Τηλεφωνικά στο 2104800920 – μέσω Internet στην σελίδα www.olympiacos.org)»

 

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button