ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγές και… Λάζαρος!

Στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό.

Στις δύο μέρες που έχουν μεσολαβήσει από το παιχνίδι με τη Μπέτις, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μίλησε στους παίκτες του, ούτε έδειξε σε βίντεο τις φάσεις από το παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την Πέμπτη στο «Βιγιαμαρίν». Επιθυμία του είναι η ομάδα να παίξει πιο επιθετικά και πιο γρήγορα, ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο εν Ελλάδι σερί της.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι πιθανό να επιστρέψει ο Γκερέρο, αν και υπάρχει και η επιλογή του Μάνου, ενώ πίσω του θα είναι ο Φορτούνης και το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Νάτχο με τον Μπουχαλάκη.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αναμένεται σήμερα να κάνει εξετάσεις για να φανεί η βελτίωση του τραυματισμού του και δεν αποκλείεται μάλιστα να μπει και στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button