ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακούστε μας, κορίτσαροι…

Ο ποιητής λέει πως μεγάλη σημασία έχει το ταξίδι. Και το πόσο γίνεσαι σοφός μέσα από αυτό. Σε καμία περίπτωση το ταξίδι δεν είναι εύκολο. Και αυτό τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού το έζησαν πέρσι στο πετσί τους που τους έκλεψαν αυτό που άξιζαν. Το εν λόγω ταξίδι έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει καταφέρει ο Θρύλος, τα θρυλικά αυτά κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να βρίσκονται σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης. Το να φιγουράρει κάθε χρόνο το έμβλημα του Συλλόγου μας σε Final Four, Final 6 και λοιπές διοργανώσεις ευρωπαϊκές, μόνο τυχαίο δεν είναι. Και επειδή μιλάμε για την ομάδα πόλο γυναικών, τα τρία τρόπαια και οι συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Είναι να σε θέλει και λίγο η ρημάδα η τύχη. Στους τελικούς παίζει μεγάλο ρόλο σε τί μέρα θα βρεθεί ο αντίπαλος. Στην πραγματικότητα αν πρέπει να παλέψεις για ένα τρόπαιο, χρειάζεται να υπολογίσεις και την μέρα που βρίσκεται ο απέναντι. Εμας μας αρκεί να βλέπουμε τα κορίτσια να παλεύουν, να τα δίνουν όλα για τον δαφνοστεφανωμένο. Κι έτσι ξέρουμε ότι έρχονται οι επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Όποτε το βλέπουμε αυτό ξέρουμε πως ήδη είναι κερδισμένες. Το τρόπαιο απλά σφραγίζει μία προσπάθεια. Η απώλειά του δεν αναιρεί για κανένα λόγο όλο αυτό το ταξίδι που έγινε μέχρι να φτάσεις να το διεκδικήσεις.

Μιλάμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Τον Σύλλογο των 34 ευρωπαϊκών τελικών με τα 14 ευρωπαϊκά τρόπαια. Τι έγινε; Επειδή δηλαδή τα κορίτσια σήμερα “λύγισαν” και δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρόπαιο, δεν είναι μεγάλη ομάδα; Επειδή η ομάδα βόλεϊ ανδρών έφτασε ένα βήμα πριν την κορυφή δεν είναι μεγάλη ομάδα;

Κορίτσια, ήμασταν, είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Δεν θα σταματήσουμε λεπτό να σας ευγνωμωνούμε ότι κι αν συμβεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντοτε υπερήφανος και δεν ξεχνάει ποτέ. Αυτό είναι το τεράστιο προτέρημά του. Μπορεί να είμαστε ώρες και στιγμές λίγο “γκρινιάρηδες” σαν Ολυμπιακοί, αλλά το μεγαλύτερο ίσως προτέρημα που έχουμε σαν φίλαθλοι, είναι ότι δεν ξεχνάμε και αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνατε. Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Παλέψατε. Το είδαμε, το ξέρουμε, δεν το λησμονούμε ποτέ. Σε κάθε παιχνίδι σας έχουμε στις κορυφές του Ολύμπου. Στις κορυφές της Ευρώπης στις κορυφές του κόσμου και σας αγαπάμε πάρα πολύ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! Ποτέ δεν τελειώνει τίποτα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close