ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αισθάνομαι σίγουρος λόγω του Μαρινάκη!»

13466258_10209713586295713_2047456504439007682_n

Το εγκώμιο του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη έπλεξε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ λίγη ώρα μετά την πρώτη του συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη και τον Φλάβιο Γκουλινέλι.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Μέλι» για τον διοικητικό ηγέτη της οικογένειας του Ολυμπαικού Βαγγέλη Μαρινάκη έσταζε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ! Το νέο σούπερ απόκτησμα της ομάδας βόλεί του Θρύλου έπλεξε το εγκώμιο του διοικητικού ηγέτη της πειραίκής ΠΑΕ, ο οποίςο με προσωπικές ενέργειες τον έπεισε να έρθει ξανά στη χώρα μας, αλλά αυτή τη φοράγια λογαριαμσό των «ερυθρόλευκων»

Μετά τη συνάντηση με τον Φλάβιο Γκουλινέλι και τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έκανε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού πρόσφερε ως δώρο τον σπουδαίο Λίμπερμαν Αγκάμεζ στο τμήμα βόλεϊ του Θρύλου, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά την αγάπη του για το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Αγκάμεζ δήλωσε: «Αισθάνομαι σίγουρος για την επιλογή μου να έρθω στην Ελλάδα και να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μια σιγουριά η οποία πηγάζει από τον κ. Μαρινάκη αφού γνωρίζω ότι αγαπάει και το βόλεϊ και θέλει να δει τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για αυτό το λόγο αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση του όπως είχα τονίσει στην πρώτη μου δήλωση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Και αυτός είναι και ο στόχος μου όπως είπα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Η κατάκτηση του Cev Cup και όλων των τίτλων στην Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button