ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγελόπουλοι: «Ιστορική συμφωνία»

Σήμερα το μεσημέρι έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την bwin παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ  ικανοποιημένοι από την εξέλιξη σημείωσε πως είναι μια ιστορική συμφωνία για το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με την GVC Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως τυχερών παιχνιδιών. Και την προβολή της bwin στη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την εταιρεία και τους εκπροσώπους τους στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να ευχηθούμε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες με αυτές της τελευταίας 10ετίας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την συνεργασία.

Όπως γνωρίζετε η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και το brand του Ολυμπιακού είναι από τα πιο ισχυρά. Νιώθουμε ικανοποιημένοι που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματικός οργασμός επέλεξε την ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, ως την πρώτη ομάδα μπάσκετ και ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων του τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Και να μας βοηθήσει η bwin στην επίτευξη των δικών μας στόχων.

Ο Ολυμπιακός τη τελευταία 10ετία είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα προβολής των μεγάλων επιχειρηματικών οργανισμών. Της Ελλάδας και παγκοσμίως. Από την άλλη φιλοσοφία της ομάδας, οι αξίες μας και οι αρχές μας εκτιμούνται ιδιαίτερα και γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι χορηγοί και οι συνεργάτες είναι δίπλα μας σε μακροχρόνιες συνεργασίες».

 Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε:

«Καλή χρονιά και καλή σεζόν να έχουμε. Να καλωσορίσω bwin. Είναι η σημαντικότερη συνεργασία στον χώρο του μπάσκετ απ΄όσο θυμάμαι και εγώ. Ενδεχομένως και στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αν λάβουμε υπόψιν μας και τη διάρκεια της συνεργασίας. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γι’ αυτό. Εκτός από τη συνεργασία με την bwin είναι σημαντική για μας και η κοινωνική προσφορά.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close