Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αγγίζει» Βαλμπουενά ο Θρύλος!

Μία ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου εξτρέμ από την Φενέρμπαχτσε φέρεται να απέχει ο Ολυμπιακός

Προ των πυλών της «ηχηρής» … βόμβας της απόκτησης του Ματιέ Βαλμπουενά φαίνεται να βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός!

Με βάση νεότερη πληροφόρηση οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν προχωρήσει την υπόθεση του διεθνούς Γάλλου εξτρέμ ένα βήμα παρακάτω, αφού η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να είναι έτοιμη να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί

Ο 34χρονος άσος, ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ και έτσι ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν να «κλείσουν» αρκετά κεφάλαια όσο το δυνατόν νωρίτερα. Με τις εντολές του Βαγγέλη Μαρινάκη στους συνεργάτες του, έκλεισε άμεσα το κεφάλαιο παραμονής του Ζοσέ Σα και τώρα όλα δείχνουν πως η ομάδα συνεχίζει με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά!

Όσον αφορά τώρα τους Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο, όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και για τον Βραζιλιάνο άσο απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Από την πλευρά του, ο Ματέο Γκαρσία φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί να μετακομίσει στο Μεξικό για να πάρει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, φαίνεται πως οι συζητήσεις του Αργεντινού εξτρέμ με τους Πειραιώτες είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button