Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αήττητος στις πρεμιέρες του ο Λεμονής! (Videos)

Δύο νίκες και μία «λευκή» ισοπαλία είναι ο απολογισμός των τριών πρώτων εμφανίσεων του επιτυχημένου Έλληνα προπονητή στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ο Τάκης Λεμονής επανήλθε στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά με 2-1

Ο 57χρονος τεχνικός, που πραγματοποίησε για τρίτη φορά το ντεμπούτο του στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων»  στην γεμάτη τίτλους καριέρας του,  με την έντονη προσωπικότητά του κατάφερε να πάρει ό,τι καλύτερο μπορούσε από τους ποδοσφαιριστές του, να τους εμπνεύσει και να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή τους.

Γεγονός, το οποίο ώθησε τους πρωταθλητές Ελλάδας να φτάσουν στην ανατροπή και την πολύ σημαντική νίκη επί της ομάδας των Χανίων με 2-1.

Μάλιστα, ο Τάκης Λεμονής διεύρυνε το κατόρθωμα που τον θέλει να ξεκινάει αήττητος τις υποχρεώσεις του στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Η πρώτη φορά, όπου ο Τάκης Λεμονής επωμίστηκε τον ρόλο του χεντ κόουτς σε ματς πρωταθλήματος μας φέρνει στις 27 Νοεμβρίου του 2000 στον εκτός έδρας θρίαμβο του Θρύλου επί του ΠΑΟΚ με 2-4.

Η δεύτερη φορά ήταν στις 7 Ιανουαρίου του 2007 στην  εκτός έδρας ισοπαλία που έφεραν οι Πειραιώτες στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, για να φθάσουμε στην χθεσινή αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο επιτυχημένος τεχνικός οδήγησε τον Ολυμπιακό στην σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά με 2-1

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos  και τις τρεις πρεμιέρες του Τάκηγ Λεμονή στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών Ελλάδας

https://youtu.be/hQfMug9o1ME

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button