ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έχω δηλώσει πώς θέλω να μείνω!»

Την έντονη επιθυμία του για παραμονή στον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Κέβιν Μιραλάς.

Την κορυφαία του εμφάνιση από την ημέρα της επιστροφής τους τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε ο Κέβιν Μιραλάς απέναντι στην Κέρκυρα

Κατά την διαδικασία παραλαβής του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, ο Βέλγος σούπερ σταρ του Θρύλου επανέλαβε την θέλησή του να παραμείνει στοςυ «ερυθρόλευκους»

Παράλληλα υποστήριξε πως η παρουσία του Μάρτινς αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο καθώς όλοι οι παίκτες ήθελαν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Αναλυτικά σε είπε:

«Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησα να πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο για μένα έχοντας αγωνιστική απραξία να δείξω αυτό που ήθελα. Μετά από πολύ καιρό ήρθε όμως η αποζημίωση με αυτό το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά.

Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς η παρουσία του Μαρτίνς στο γήπεδο. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλαμε όλοι οι παίκτες να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Έχω δηλώσει πως θέλω να μείνω. Είναι όμως κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αφού θα συζητηθεί στο τέλος της χρονιάς»..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button