ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία»

Στην τεράστια ευκαιρία που έχει πλέον μπροστά του ο Ολυμπιακός για πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, εστίασε ο Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Ο Ολυμπιακός «τρομοκράτησε» ξανά ολόκληρη την Ευρώπη κι έφυγε θριαμβευτής από την Σιβηρία ρίχνοντας στο … καναβάτσο την Σουργκούτ με 3-0 , παίρνοντας τεράστιο πρόβάδισμα πρόκρισης για μία θέση στον τελικό του Challenge Cup.

Ο αρχιτέκτονας της νέας σπουδαίας επιτυχίας Φερνάντο Μπενίτεθ, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα, δηλώνοντας μετά τον πρώτο ημιτελικό τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας μας σήμερα. Παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς και στην επίθεση με προσοχή στο τακτικό κομμάτι. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να το συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να βρεθούμε στον τελικό. Έχουμε μπροστά μας μια ιστορική ευκαιρία να βρεθούμε ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από χρόνια για αυτό χρειαζόμαστε στις 21 Μαρτίου τους φιλάθλους να γεμίσουν το Ρέντη και να μας βοηθήσουν απέναντι στη Ρώσικη ομάδα που είναι πολύ έμπειρη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button