ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμοι οι Νέοι για θρίαμβο!

Αποφασισμένη να συνεχίσει τις επιτυχίες τη η Κ-20 του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη απέναντι στην ΑΕΚ το πρωί του Σαββάτου (23/9-11:00 π.μ.).

 

Μονόδρομο αποτελεί για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού η νίκη απέναντις την ΑΕΚ!

Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι (27/9) με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για την 2η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο (23/9) και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Γήπεδο στο Γαλάτσι (Άλσος Βεϊκου) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου μετά από την τρεις αναμετρήσεις μετρού απολογισμ΄δύο νίκες και μία ήττα και δείχνουν πανέτοιμοι για θρίαμβο στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν

Κάτι το οποίο τονίζει χαρακτηρισιτκά ο τενχικός Βασίλης Βούζας:
«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και όταν τελειώσει θα κοιτάξουμε και την Γιουβέντους. Αυτό που έχω ζητήσει από τους παίκτες μου είναι να είναι ετοιμοπόλεμοι και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σ’ όλα τα ματς»

Με Απόλλων η Κ-17

Στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το Σάββατο (23/9) και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Σταμάτας με τον Απόλλων Σμύρνης. Στόχος της ομάδας του Τάσου Θέου είναι να πετύχει την 3η της νίκη στη διοργάνωση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button