ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται για τον Θρύλο ο Μίλιτς!

Στις 17:45 το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να αφιχθεί ο Κροάτης μπακ της Φιορεντίνα, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τους τον Ολυμπιακό.

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει ο Ολυμπιακός να σαρώνει τα πάντα στο μεταγραφικό παζάρι!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εντείνουν τις προσπάθειές τους που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ σε όλες τις γραμμές με παίκτες ποιότητας, που θα έχουν όλα τα εχέγγυα να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και να δώσουν καίριες λύσεις, στη διάρκεια της φετινής απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Champions League.

Και ειδικά τη στιγμή, όπου πλησιάζουν οι κρίσιμες αναμετρήσεις με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χρβόγιε Μίλιτς έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των φετινών μεταγραφών του Θρύλου.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ καταφθάνει σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο των Σπάτων στις 17:45, ώστε να θέσει στην τελική ευθεία την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίλιτς έρχεται από την Ιταλία, με την διοίκηση της Φιορεντίνα να έχει ήδη ανακοινώσει τον σκοπό του ταξιδιού του παίκτη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button