ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ένα στολίδι για την Ελλάδα»

Τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα του προπονητικού Κέντρου του Ρέντη και τις ανέσεις που παρέχει εξέφρασε ο Γιώργος Παύλου.

 

Το προπονητήριο του Ρέντη συγκαταλέγεται με διαφορά στα κουφαία της Ευρώπ[ςηκι όχι άδικα

Ο Γιώργος Παύλου εστίασε στις ανέσεις που προσφέρεια υτό το κόσμημα
«Να σας καλωσορίσω στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, στο σπίτι μας, στο σπίτι των Πρωταθλητών. Είναι ιδιαίτερη χαρά που είστε μαζί μας σήμερα. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισχωρήσετε σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης, να δείτε και να ακούσετε πράγματα που δεν είχατε την ευκαιρία να ακούσετε για αυτό μέχρι τώρα.

Προτού ξεκινήσει η ξενάγηση να πω κι εγώ κάποια πράγματα επιπλέον. Το προπονητικό κατέχει μια έκταση 100 στρεμμάτων. Από το 2010 που ανέλαβε τη διοίκηση ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης το Προπονητικό Κέντρο αναβαθμίστηκε και σχεδόν διπλασιάστηκε αφού έγιναν πολλές νέες κατασκευές, ανακατασκευές και ανακαινίσεις.

Σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 130 άτομα, φιλοξενούμε 50 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το επισκέπτεται πολύς κόσμος στα πλαίσια των εκδηλώσεων. Τα τελευταία 8 χρόνια έχουν δαπανηθεί παραπάνω από 40 εκατομμύρια σε κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις.

Όλα αυτά τα έργα δεν έγιναν σε μια χρονιά, αλλά έγιναν με στόχους, προτεραιότητες και αγάπη ακολουθώντας τις αυξανόμενες ανάγκες της ομάδας. Αυτήν την εποχή είμαστε σε περίοδο συντηρήσεων, εκμεταλλευόμαστε την απουΡΦΚσία της Α’ ομάδας η οποία έρχεται στο τέλος της εβδομάδας, ώστε να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν οπότε θα μας δείτε σε μια πραγματική κατάσταση.

Το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη είναι ένα στολίδι για την Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button