ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο… Θρύλο!

Ως “πρόβα πρωταθλήματος” μπορεί να χαρακτηριστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένης και της Παρασκευής στην μία περίπτωση για τις ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα δύο αυτά τμήματα του Ολυμπιακού, που είναι και πρωταθλητές, θα συμμετάσχουν σε ισάριθμα τουρνουά αυτό το τριήμερο, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Πειραια “Π. Καπαγέρωφ” και στον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Το πρώτο αφορά το 12ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Σ.Ε.Δ.Υ. της Α1 κατηγορίας ανδρών και οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους. Στον πρώτο βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και ο Ν.Ο. Χίου, ενώ στον δεύτερο ο ΑΟ Π. Φαλήρου, ο Υδραϊκός και ο Εθνικός.

Η απουσία του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, ενώ απέσυραν τη συμμετοχή τους οι Βουλιαγμένη και Γλυφάδα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού διαμορφώνεται ως εξής:

Την Παρασκευή οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στις 20.00. Το Σάββατο στις 11.00 θα γίνει η αναμέτρηση με τον Ν.Ο. Χίου και στις 21.00 το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Για την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί οι ημιτελικοί καθώς οι πρώτοι δύο των ομίλων περνούν και διασταυρώνονται χιαστί (από ώρες 10.00 έως 13.00) και οι τελικοί θα γίνουν στις 17.30 ο μικρός και στις 18.30 ο μεγάλος.

Σε ότι αφορά τις πρωταθλήτριές μας, αυτές θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Υδατοσφαίρισης Γυναικών “μνήμη Άκη Τσαταλιού”.

Το Σάββατο στις 10.30 θα αγωνιστούν απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας και στις 18.00 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Οι αναμετρήσεις τους ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 11.00 με τον αγώνα ΝΟΒ – Ολυμπιακός ενώ μετά από αυτόν θα ακολουθήσουν οι απονομές.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button