ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά»

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του  Σωκράτη Κόκκαλη Jr τον οποίο γνώριζε από παιδί.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ήταν κοντά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για πολλά χρόνια και σε πολλά διαφορετικά πόστα, ακόμα και σε αυτό του αντιπροέδρου. Τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr τον γνώριζε από παιδί. Τον είχε δει να μεγαλώνει μέσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, είχαν δουλέψει μαζί για την ομάδα.

Συγκλονισμένος από την απροσδόκητη απώλειά του εξέφρασε τη θλίψη του για το χαμό του, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη.

«Ενας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άνδρας έφυγε ξαφνικά και αναίτια», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά:

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ενας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά σκορπίζοντας την θλίψη πρώτα και απ’ όλα στην οικογένεια του αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button