Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άνοιξε λογαριασμό ο Καρσελά! (Video)

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Μαροκινός εξτρέμ στο ισόπαλο με 1-1 φιλικό επί του Αστέρα Τρίπολης αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του.

 

Αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της καθιέρωσής του στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο Μεχντί Καρσελά αναδεικνύοντας πτυχές του ποδοσφαιρικού του ταπεραμέντου και της ποιότητάς του!

Από τις πρώτες του εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα» ο βιρτουόζος Μαροκινός έχει βαλθεί να … τρελάνει κόσμο, απογειώνοντας στα ύψη την ψυχολογία όλων και πολύ περισσότερο των απαιτητικών οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας, ενόψει της φετινής ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν!

Ο νεοφερμένος Μαροκινός και κάτοχος βελγικού διαβατηρίου ευτύχησε στο ντεμπούτο του στο Ναό να συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα στο ισόπαλο με 1-1 φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και να γνωρίσει την αποθέωση από 10.000 οπαδούς των Πειραιωτών.

Ο Καρσελά, ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Φελίπε Πάρντο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ευτύχησε να σκοράρει στο 55’ με ευθύβολο σουτ στην κίνηση ισοφαρίζοντας το γκολ του Μιχάλη Μανιά από το 29 με το οποίο, οι Αρκάδες είχαν βρεθεί εντελώς αναπάντεχα και κόντρα στη ροή του αγώνα μπροστά στο σκορ.

Επίσης, ο 28χρονος άσος συνδυάστηκε όμορφα σε αρκετές περιπτώσεις με τους Ελμαπντελαουί, Οφόε, αλλά και Φορτούνη, ενώ είχε στο ενεργητικό του μερικές ακόμη εξαιρετικές προσπάθειες και περίτεχνες ενέργειες, οι οποίε ςόμως δεν ευτύθχησαν να βρουν στόχο.

Γενικότερα πάντως, ο πρώην παίκτης των Γρανάδα και Μπενφίκα στην πρώτη του «παράσταση» ενώπιον των οπαδών του Ολυμπιακού απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει τη στόφα του σπουδαίου παίκτη, που με τις ενέργειές του θα … σηκώσει στο πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης» και γενικότερα ότι διαθέτει όλο το «πακέτο» να αποτελέσει τον ηγέτη του Θρύλου από τις πτέρυγες.

Απολαύστε το παρθενικό γκολ του Μεχντί Καρσελά με τη φανέλα του Θρύλου στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button