ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η υπόθεση Σλούκα έχει πάρει το δρόμο της

Δεν έχει άμεση σχέση με την παραμονή ή όχι του Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε.

Στην Τουρκία λένε πώς ο Ομπράντοβιτς συμφώνησε για άλλα 3 χρόνια με την Φενέρμπαχτσε. Στη Σερβία πώς επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στο Βελιγράδι και θα πάρει την τελική του απόφαση με την οικογένειά του. Αν δηλαδή θα μείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Μέχρι τώρα οι συμπατριώτες του έχουν πέσει «μέσα» στην ιστορία, σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα. Αλλά θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι…

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν όλες αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν το θέμα Σλούκα και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αλλάζουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Οι Τούρκοι ανέφεραν πώς η Φενέρμπαχτσε θα ρίξει το μπάτζετ της γύρω στο 35%! Αυτό σημαίνει πώς θα υπάρξουν ανάλογες προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων και στους παίκτες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακόμα και τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δεν είναι σίγουρο πώς οι παίκτες θα αποδεχθούν τις προτάσεις για μειώσεις στα συμβόλαιά τους, από τη στιγμή που έχουν ένα συμβόλαιο που «τρέχει». Οπότε είναι στο χέρι του καθενός να κάτσει στο τραπέζι, να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει. Το γεγονός ότι η πλευρά του Σλούκα όλα αυτό το διάστημα είχε επαφές με τον Ολυμπιακό δείχνει αρκετά. Οι πληροφορίες, δε, αναφέρουν ακόμα πώς στον Έλληνα παίκτη θα γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών κοντά στο 30%, την οποία δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί.

Δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη «φωτιά», αλλά είναι δεδομένο πώς για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ θα παίξουν ρόλο αρκετά για την απόφασή του. Δεν είναι άμεσα εξαρτώμενη, πλέον, από το μέλλον του Ομπράντοβιτς. Κι αυτό δείχνει πώς το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button