ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του Final 8!

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το Final -8 του Αννόβερο.

Τη στιγμή όπου μετράμε αντίστροφα από την διεξαγωγή του Final-8 του Αννόβερο, όπου η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα κληθεί να υπερασπιστεί το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης το οποίο κέρδισε πανάξια πέρυσι στην Γένοβα για δεύτερη φορά στην ιστορία της οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά των εισιτηρίων

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 8 του LEN Champions League που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, το διάστημα 6-8 Ιουνίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι ξεκίνησε η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (28/5).

Οι προεγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 09:00-18:00 και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρες 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί – ημιτελικοί – τελικός) ανέρχεται στα 90€.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης από το ξενοδοχείο «COURTYARD by Marriott», στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ανόβερο. Περισσότερες πληροφορίες για την παραλαβή, θα ανακοινωθούν σε νεότερη ενημέρωση.

*Τηλέφωνο επικοινωνίας Τμήματος Μελών & Φιλάθλων: 211 1007060 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 -18:00)

*Τηλέφωνο επικοινωνίας Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 210 4190902-4 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00).»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button