ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά στα «ερυθρόλευκα» η Φουράκη

StellaFouraki2

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή της νεαρής φόργουορντ μετά την λήξη του δανεισμού της στον Σπόρτινγκ.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Στέλλα Φουράκη.

Η νεαρή φόργουορντ επέστρεψε στις νταμπλούχες Ελλάδας μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού ενός έτους στον Σπόρτινγκ, με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη επανένταξή της στην ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή της Στέλλας Φουράκη στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών μετά την ολοκλήρωση της υποσχετικής ενός έτους στον Α.Σ. Σπόρτιγκ. Η Στέλλα Φουράκη έχει ύψος 1,89μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Η Στέλλα Φουράκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ουσιαστικά στον Ολυμπιακό. Επιστρέφω σε μια τόσο επιτυχημένη ομάδα όπως έδειξε την χρονιά που πέρασε. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα καθώς επίσης και να διακριθεί στην Ευρώπη».

*Στον Ολυμπιακό επιστρέφει και η Βάσω Φουράκη, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός της στον Α.Σ. Σπόρτιγκ, ωστόσο θα απέχει φέτος από τις υποχρεώσεις του τμήματος λόγω Ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button