ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βγάζει στη σέντρα την ΑΕΚ η ΕΠΣ Ηρακλείου

epsΑνακοίνωση με την οποία βγάζει ουσιαστικά στη σέντρα την ΑΕΚ , που έκανε πίσω στη προγραμματισμένη  συνάντηση των “4”για το ποδόσφαιρο εξέδωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: “Με θλίψη και δυσάρεστα συναισθήματα η ΕΠΣ Ηρακλείου έλαβε σήμερα επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία ενημερώνει ότι ο γενικός διευθυντής της κ. Αλέξης Δέδες δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυστυχώς υπαναχώρησε στις αρχικές της θέσεις καθώς ο κ. Δέδες ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για τα διαδικαστικά της συνάντησης. Μάλιστα ο κ. Δέδες είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 17 Ιουλίου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είχαν συμφωνήσει και οι υπόλοιπες ΠΑΕ για να γίνει η συνάντηση στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς, μετά την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια που καταβάλαμε για να βρεθεί μια λύσης κοινής αποδοχής και συναίνεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όμως “…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…”

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button