ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρεις αγωνιστικές για τον Αλμέιδα [vid]

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο Ματίας Αλμέιδα έχασε την ψυχραιμία του. Το αποτέλεσμα ήταν να εμπλακεί σε ένα περιστατικό έντασης με έναν διαπιστευμένο άνθρωπο στο γήπεδο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη, αυτός που έπιασε ο Αργεντινός προπονητής από το λαιμό ήταν αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας. Επομένως το θέμα είναι σοβαρό, δεν είναι απλό! Γιατί το περιστατικό αυτό δεν πρέπει να περάσει στο… ντούκου! Καθώς ο αθλητικός Εισαγγελέας πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα. Τρεις αγωνιστικές για τον Αλμέιδα.

Επιβάλλεται η τιμωρία του Αλμέιδα

Αν και ο Γερμανός διαιτητής δεν έχει δει το περιστατικό, αυτό δεν σημαίνει πώς μπορεί να περάσει έτσι. Διότι έχει μεγάλη σημασία η έκθεση της αστυνομίας. Καθώς πρέπει να έχουν καταγράψει το γεγονός. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, στη συνέντευξη Τύπου. Επομένως, πρέπει να επιληφθεί ο αθλητικός Εισαγγελέας. Δηλαδή να προχωρήσει σε δίωξη για τον Αργεντινό προπονητή. Ειδικά από τη στιγμή που ο «παθών» είναι μέλος της ΕΛ.ΑΣ. και είναι στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Επομένως, αν γίνουν όλα όπως πρέπει, η τιμωρία του Αλμέιδα πρέπει να συμβεί 100%. Διότι αφορά βιαιοπραγία και βάναυση συμπεριφορά σε διαπιστευμένο αξιωματούχο της αναμέτρησης. Κατά συνέπεια, αν ασκηθεί η δίωξη και υπάρξει τιμωρία στον Αργεντινό προπονητή, τότε αυτή είναι βαριά όπως προβλέπεται από την αθλητική νομοθεσία. Έτσι, αυτό που μένει είναι να δούμε ποια θα είναι η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας. Τρεις αγωνιστικές για τον Αλμέιδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button