ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βίντεο με τις κατακτήσεις Κυπέλλων του Ολυμπιακού που ετοίμασε ο Ερασιτέχνης

Ακόμη μία ημέρα… κούπας έφτασε, για τον Ολυμπιακό! Για τον ενδοξότερο και μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της χώρας και έναν από τους μεγαλύτερους στην παγκοσμίως! Έναν Σύλλογο πολυνίκη, ο οποίος έχει κάνει την άρση… κουπών, συνήθεια! Στις 14:00, απέναντι στον Εθνικό, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, ο Ολυμπιακός παίζει τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πόλο Ανδρών. Και στόχος του δεν είναι άλλος, από το να κατακτήσει το τρόπαιο. Από το να κατακτήσει τον τίτλο και να τον προσθέσει στην ένδοξη τροπαιοθήκη του!

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, εφόσον έρθει, φθάνει σε μία ιδιαίτερη συγκυρία, για την οικογένεια του Θρύλου. Αυτή την ώρα, που μετράμε τη χαρά μας, έρχεται η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να μας απογειώσει, ακόμη περισσότερο! Να μας στείλει στα… ουράνια, ξανά!

Δείτε το υπέροχο βίντεο, το οποίο ετοίμασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τις κατακτήσεις Κυπέλλων του Ολυμπιακού, μέσα στα χρόνια… Ένδοξος Θρύλος, νικητής, τροπαιούχος, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Πάμε!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Matchday Final💥⚡ Εθνικός Πειραιά – Ολυμπιακός ΣΦΠ 🏆 Κύπελλο Ελλάδας 📆 Τελικός 🕑 14:00 🏟 F4 XΊος #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #F4CHIOS2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button