ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το «τελευταίο αντίο» στον κυρ Νικήτα [pics]

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ο κυρ Νικήτας. Ένας αγνός οπαδός του Ολυμπιακού. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Μια εμβληματική φυσιογνωμία, καθώς ήταν γνωστός για το αναπηρικό μηχανάκι που χρησιμοποιούσε. Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του. Το «τελευταίο αντίο» στον κυρ Νικήτα.

Με τη σημαία του Ολυμπιακού

Ένας άνθρωπος που αγαπούσε ανιδιοτελώς τον Ολυμπιακό και την ιδέα του Θρύλου. Πλέον θα μας βλέπει όλους από εκεί ψηλά. Πήρε ήδη τη θέση του στη ΘΥΡΑ 7 των ουρανών. Το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να τον ξεπροβοδίσουν. Στο «τελευταίο αντίο».

Ο Ολυμπιακός ήταν κομμάτι της ζωής του. Ο Ολυμπιακός του έδινε χαρά και δύναμη. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να ξεκινήσει το… ταξίδι για την «τελευταία του κατοικία» διαφορετικά. Με το φέρετρό του να είναι σκεπασμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού. Το «τελευταίο αντίο» στον κυρ Νικήτα.

Για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν εκείνη που έστειλε στεφάνι για να τον τιμήσει. Αρκετοί άλλοι όχι… Ο λόγος. Η οικογένειά του ζήτησε να μην σταλούν στεφάνια, αλλά όποιος θέλει να κάνει κάτι ανάλογο, να προβεί σε μια άλλη πράξη. Να καταθέσει ένα συμβολικό ποσό στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Διότι έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία, αφού θα αξιοποιηθούν για σοβαρό σκοπό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button